Jörgen Levin utsedd till ny vd för Norvida

Styrelsen för Norvida, den ledande nordiska köttexperten med produkter från hela världen, har utsett Jörgen Levin till ny vd. Han tillträder sin tjänst den 21 november.

Jörgen kommer närmast från tjänsten som vd för KellyDeli i Norden, där han under sex år lett företaget i dess framgångsrika etablering på de nordiska marknaderna. Dessförinnan har Jörgen en bred erfarenhet av dagligvarubranschen och från ledande positioner, bland annat inom Axfoodkoncernen.

– Vi har sökt efter en extern kraft som ska leda arbetet med att utveckla Norvida för att möta morgondagens krav och för att kunna expandera bolagets verksamhet, säger företagets avgående vd och en av delägarna, Johan Hållbus. – Jörgen besitter alla de kompetenser vi sökt efter och har en dokumenterad erfarenhet av att leda företag i tillväxt.

– Norvida är ett väldigt spännande bolag i en marknadsledande position, präglat av starkt affärsmannaskap, hög kunskap och goda värderingar. Det känns väldigt spännande att få leda företagets framtida resa, säger Jörgen Levin.