Aikoinaan haaveilimme, että olisimme Ruotsin paras lihatuotteiden toimittaja. Nyt tavoitteemme ovat korkeammalla.

Elämme uusia aikoja. Kaupankäynti ei ole ”pelkästään” ostamista ja myymistä – ei ainakaan meille. Liha on se, minkä me osaamme ja mitä me rakastamme. Siksi emme keskity määriin, vaan käytämme kaiken aikamme, osaamisemme ja voimavaramme auttaaksemme mahdollisimman monia ostamaan lihaa, joka täyttää hyvän, oikeanlaisen, vastuullisen ja kannattavan lihan vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki 52 viikkoa vuodessa, vuodesta toiseen.

Mikä liha sopii parhaiten mihinkin ruokalajiin? Entä miten voi tietää, mihin aikaan vuodesta australialainen naudan etuselkä on parempaa kuin kanadalainen tai päinvastoin? Mitä lihaa kannattaa ostaa juuri tänään, jotta oikeat asiakkaat löytäisivät kauppaasi, lihatiskillesi tai ravintolaasi? Entäpä sitten liha ja vastuullisuus? Karjatalous, laidunmaat, rehu, antibiootit, ilmasto, kuljetukset ja kaikki muu.

Voi olla varsin hankalaa selvittää, täyttääkö liha asianmukaiset vastuullisuusvaatimukset, jos ei ole perillä kaikesta, mikä vaikuttaa eläinten, luonnon ja ilmaston hyvinvointiin. Me olemme. Voit luottaa siihen. Lisäksi pidämme huolen siitä, että kerromme kaiken selkeästi, avoimesti ja ymmärrettävästi – olipa kyse sitten pienimmästä yksityiskohdasta tai laajemmasta yleiskuvasta. Meille on tärkeätä, että osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi, jotta sinä voit puolestasi antaa omille asiakkaillesi vastauksia, neuvoja ja vinkkejä vastuullisuudesta.

Siksi emme haluaa enää olla vain Ruotsin paras lihatuotteiden toimittaja, vaan olemme nostaneet riman korkeammalle. Haluamme olla juuri sinun lihakumppanisi.