Aina herkullista, oikeanlaista, vastuullista ja kannattavaa.

Norvida on olemassa, jotta sinulla olisi erinomainen lihakumppani. Haluamme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi. Siksi meillä on paljon valinnanvaraa, yhteensä kymmenen tuotemerkkiä ja noin 300 tuotetta. Erimakuista lihaa, erilaisin hinnoin, eri käyttötarkoituksiin ja eri eläimistä. Valitsitpa minkä tahansa tuotteen, sen on oltava herkullista, oikeanlaista, vastuullista ja kannattavaa. Luultavasti tarvitset apua valinnassasi. Siinä sinua auttavat lihaneuvojamme. Mutta ennen kuin otat heihin yhteyttä, vilkaisepa lihamenuamme. Tuotevalikoimamme sisältää kaikkea ainutlaatuisista makunautinnoista fiksuihin ajansäästäjiin.

Norvidan 52 viikon lupaus

Monet kaupat ja ravintolat haluavat tarjota asiakkailleen samaa tasaista laatua joka päivä. Tästä syystä me Norvidassa annamme asiakkaillemme 52 viikon lupauksen.

Se tarkoittaa sitä, että meillä on aina tiettyjä tärkeitä tuotteita varastossamme, ja että nämä tuotteet ovat aina yhtä korkealaatuisia. Otetaan esimerkiksi Etelä-Amerikasta tuleva Naturkött-lihamme, joka on peräisin heinällä kasvatetuista naudoista. Lopputuotteeseen vaikuttaa eläinten laitumella syömän heinän laatu ja saatavuus. Koska tämä luonnollisesti vaihtelee sääolosuhteiden, vuodenajan ja maantieteellisen sijainnin mukaan, tarjoamamme liha voi olla peräisin eri paikoista eri aikoihin.

Se ei tarkoita, että vaihtaisimme lihantuottajia lennosta. Päinvastoin. Laadimme vuosisuunnitelmat yhdessä tuottajiemme kanssa. Tällä tavoin voimme täyttää asiakkaidemme tarpeet ja tarjota heille hyvää lihaa 52 viikkoa vuodessa – ja samalla ylläpitää turvallisia ja pitkäaikaisia yhteistyösuhteita Norvidan ja tuottajien välillä, 52 viikkoa vuodessa.