Kuluttajapakattua korkealuokkaista lihaa lihanystäville
Lihakulttuurin korkealuokkaiset lihat ja käsin tehdyt makkarat on pakattu ympäristöä säästäviin kuluttajapakkauksiin, jotka asiakkaasi voivat poimia itse lihahyllystä. Tuotteet on valittu samalla pieteetillä ja käsitelty samalla ammattitaidolla kuin liha, jota yleensä saa vain palvelutiskiltä. Valikoimaan kuuluu ruoholla ja viljalla ruokittua naudanlihaa, Iberico Bellota -possua ja Tukholmassa valmistettua käsin tehtyä raakamakkaraa. Lisäksi valikoimaa täydennetään vaihtuvilla sesonkituotteilla. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja niistä löytyy kiinnostavaa, informatiivista ja yksityiskohtaista tietoa Lihakulttuurin omilta kotisivuilta.
Missiomme on vähemmän, mutta parempaa lihaa.
Olemme fiksumman ja ennen kaikkea maukkaamman tulevaisuuden asialla.
Siksi olemme olemassa. Siksi nimemme on Lihakulttuuri.