Kanadalaista naudanlihaa, joka on kasvatettu perinteitä kunnioittaen

Heritage Angus -lihan idea on peräisin eräältä intohimoisesti luonnolliseen karjankasvatukseen suhtautuneelta eläinlääkäriltä. Luontoa ja eläimiä kunnioittavassa kasvatusmenetelmässä luonto ja eläimet saavat toimia sopusoinnussa. Eläimet ovat geneettisesti sertifioitua Angus-rotua ja niitä kasvatetaan Albertassa sijaitsevilla perhemaatiloilla. Eläimet saavat liikkua preerialla vapaasti ympäri vuoden ruohoa syöden, kunnes loppukasvatusvaiheessa ruokinta koostuu viljanjyvistä. Koko tuotantoprosessi on perheiden hallinnassa, ja siihen kuuluvat merkittävänä osana myös maan, vesistön ja kasvillisuuden yhteisvaikutus ja hyvinvointi.

Heritage Angus -merkinnän lopulta saavan lihan on täytettävä vähintään Canada Beef Standard -luokittelun AA- tai AAA-taso, eli sen on oltava vaaleaa, hyvin marmoroitunutta ja äärimmäisen mureaa. Liha on peräisin häristä ja hiehoista, jotka ovat eläneet koko 18–24 kuukauden pituisen elämänsä todistettavasti ilman antibiootteja. Heritage Angus -lihaa on saatavilla palvelutiskille sekä ravintoloihin.