Kultaa voittanutta viljalla ruokittua naudanlihaa Australiasta

Tämä korkealaatuinen naudanliha on peräisin Riverina Valleysta Australian Uudesta Etelä-Walesista. Alueen läpi kiemurteleva Murrumbidgee-joki on tehnyt laaksosta niin hedelmällisen, että se on lempinimeltään ”Australian ruoka-aitta”. Alueella laiduntaa laumoittain karjaa ja kasvaa useita viiniviljelmiä. Juuri tälle alueelle tuotiin karjaa Isosta-Britanniasta jo 1800-luvun alussa.

Aberdeen Black -tuotelinjaamme olemme valinneet Hereford- ja Angus-rotuisten nuorien härkien ja hiehojen lihaa. Eläimet saavat kulkea vapaasti ja laiduntaa ruohoa 18–24 kuukautta, jonka jälkeen niille annetaan paljon energiaa sisältävää rehua, enimmäkseen viljanjyviä, vielä 120 päivän ajan. Teurastuksen jälkeen lihoista parhaimmat valitaan Aberdeen Black -tuotteisiin. Tämän jälkeen lihat paloitellaan laitoksella, joka on erikoistunut ennen kaikkea vaativille japanilaisille markkinoille tuotettuun lihaan. Lopputuloksena on kauniisti marmoroitunut liha, joka on mureaa, mehukasta ja maultaan herkullisen lihaista.

Aberdeen Black -tuotemerkkimme on palkittu useana vuotena kultamitalilla Lontoon ”Great Taste Awards” -palkintogaalassa. Lihaa on saatavilla palvelutiskille sekä ravintoloihin.