-
Välttämättömät
Nämä evästeet eivät ole valinnaisia. Niitä tarvitaan, jotta sivusto voi toimia. -
Tilastot
Voidaksemme parantaa sivuston toiminnallisuutta ja rakennetta sen perusteella kuinka sitä käytetään. -
Kokemus
Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman hyvin vierailusi aikana. Jos et salli näitä evästeitä, osa toiminnallisuudesta ei tule olemaan käytettävissäsi sivustolla. -
Markkinointi
Jos jaat huomiosi ja toimesi sivustollamme, on todennäköisempää että näet sinulle räätälöityjä sisältöjä ja tarjouksia.
Maailman kuuluisinta porsaanlihaa
Maailmankuulut Iberico-porsaat elävät vapaina dehesa-tammimetsissä. Tämä korkealla sijaitseva tasankoalue Espanjan ja Portugalin raja-alueella tarjoaa porsaille rikkaat ja biologisesti moninaiset kasvuolosuhteet. Iberico-liha jaetaan eri laatuluokkiin. Näistä luokitteluista korkein on Iberico Bellota -luokittelu, jonka saa vain noin 10 % kaikesta Iberico-lihasta. Me Norvidalla olemme valinneet valikoimiimme juuri tämän lihan.
Porsaat laiduntavat ruohoa, yrttejä sekä pensaiden lehtiä. Syyskuun lopussa kypsyvät niiden suosikkiruokiin kuuluvat tammenterhot, jotka putoavat maahan. Tästä alkaa ”montanera”-kausi, joka on kasvatuksen viimeinen vaihe ennen kuin porsaat teurastetaan ja paloitellaan Guijuelon kaupungissa. Tammenterhojen maku sekä rasva- ja ravintoainepitoisuus ja se seikka, että porsaat liikkuvat paljon ruoan perässä antavat Iberico Bellota -lihalle sen tunnusomaisen marmoroinnin ja mureuden sekä kauniin, pähkinäisen värisävyn. Liha ei muistuta ”tavallista” porsaanlihaa vaan tuo mieleen ennemminkin laadukkaan naudanlihan. IberiQ-tuotemerkin Iberico Bellota -porsaanlihaa on saatavilla palvelutiskille sekä ravintoloihin.