De djur som blir till Naturkött® lever hela sina liv utomhus, med gräs som huvudsaklig föda. Främst används raser av indiskt ursprung, som under dessa förutsättningar ger ett smakrikt kött med begränsad marmorering. Naturkött® är speciellt utvalt och producerat för nordiska marknaden, med hög putsningsgrad och jämn kvalitet. Ingen produktion sker i regnskogsområden.
Oxfilé parerad
Produktfakta
| Ingredienser | 100% Nötkött |
|---|---|
| Förvaring | Max 4 grader |
| Kategori | |
| Varumärke | |
| Allergener | — |
| Artikelnr | 8258 |
| Total hållbarhet | 100 dagar |
| Vikt | 0,8 kg |
| KFP/DFP | 12 st |
| Halal | Nej |
| Ursprung | Brasilien |
Näring
Näringsvärde per 100g
| Energi | — |
|---|---|
| Fett | — |
| Varav mättat fett | — |
| Kolhydrater | — |
| Varav sockerarter | — |
| Protein | — |
| Salt | — |