notkott-fars

NAUDANJAUHELIHA

,

Pakkaus sisältää pakastettua naudan jauhelihaa, joka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

notkott-strimlat

NAUDANLIHASUIKALE

,

Pakkaus sisältää pakastettuja naudanlihasuikaleita, jotka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

notkott-tarnat

NAUDANLIHAKUUTIO

,

Pakkaus sisältää pakastettuja naudanlihakuutioita, jotka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

yakitori

PUUHIILILLÄ GRILLATTU BROILERIVARRAS SOIJAKASTIKKEELLA

,

Tämä pussi sisältää pakastettuja, puuhiilillä grillattuja broilerivartaita, joissa maistuu maapähkinä ja kookos. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

hc-tarnad

BROILERINKUUTIO

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja, grillattuja broilerinkuutioita. Kuutiot valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

sweetchillisticks

PUUHILILLÄ GRILLATTU CHILIMAUSTETTU BROILERIVARRAS

,

Tämä pakkaus sisältää puuhiiligrillissä kypsennettyjä chilillä maustettuja broilerivartaita. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

hc-strimlad

BROILERIN RINTAFILEE, SUIKALOITU

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja, grillattuja broilerin rintafileesuikaleita. Suikaleet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

hc-skivad

BROILERIN RINTAFILEEVIIPALE

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja broilerin rintafileeviipaleita. Viipaleet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

satay

PUUHIILILLÄ GRILLATTU BROILERIVARRAS SOIJAKASTIKKEELLA

,

Tämä pussi sisältää pakastettuja, puuhiilillä grillattuja broilerivartaita, joissa maistuu maapähkinä ja kookos. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

hc-pops

CHICKEN POPS

,

Tämä pussi sisältää irtopakastettuja, friteerattuja Pops broilerinrintafileepaloja. Popsit ovat kypsiä, sopivasti chilillä maustettuja, joten ovat valmiita nautittavaksi lämmityksen jälkeen. Liha on takuuvarmasti kuumennettu vähintään 75 °C.

hc-innerfile

BROILERIN SISÄFILEE, KOKONAINEN

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja kokonaisia grillattuja broilerin sisäfileitä. Fileet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

hc-goujonersouthernstyle

CHICKEN GOUJONS SOUTHERN FRIED

,

Pakkaus sisältää pakastettuja ja friteerattuja mustapippurilla maustettuja broilerin sisäfileitä. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa, joten Goujonit ovat heti valmiita nautittavaksi lämmitettynä.

hc-goujoner

CHICKEN GOUJONS

,

Pakkaus sisältää pakastettuja ja friteerattuja broilerin sisäfileitä. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa, joten Goujonit ovat heti valmiita nautittavaksi
lämmitettynä.

hc-file2

BROILERIN RINTAFILEE, KOKONAINEN

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja kokonaisia broilerin rintafileitä. Fileet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa,
jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.