Gruppering

NAUDANJAUHELIHA

,

Pakkaus sisältää pakastettua naudan jauhelihaa, joka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

NAUDANLIHASUIKALE

,

Pakkaus sisältää pakastettuja naudanlihasuikaleita, jotka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

NAUDANLIHAKUUTIO

,

Pakkaus sisältää pakastettuja naudanlihakuutioita, jotka on kypsennetty vähintään 85° asteessa.

PUUHIILILLÄ GRILLATTU BROILERIVARRAS SOIJAKASTIKKEELLA

,

Tämä pussi sisältää pakastettuja, puuhiilillä grillattuja broilerivartaita, joissa maistuu maapähkinä ja kookos. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

BROILERINKUUTIO

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja, grillattuja broilerinkuutioita. Kuutiot valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

PUUHILILLÄ GRILLATTU CHILIMAUSTETTU BROILERIVARRAS

,

Tämä pakkaus sisältää puuhiiligrillissä kypsennettyjä chilillä maustettuja broilerivartaita. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

BROILERIN RINTAFILEE, SUIKALOITU

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja, grillattuja broilerin rintafileesuikaleita. Suikaleet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

BROILERIN RINTAFILEEVIIPALE

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja broilerin rintafileeviipaleita. Viipaleet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

PUUHIILILLÄ GRILLATTU BROILERIVARRAS SOIJAKASTIKKEELLA

,

Tämä pussi sisältää pakastettuja, puuhiilillä grillattuja broilerivartaita, joissa maistuu maapähkinä ja kookos. Tuotteet on kuumenettu 75 asteeseen ennen pakastamista. Lämmitä tuotteet ennen tarjoilua.

CHICKEN POPS

,

Tämä pussi sisältää irtopakastettuja, friteerattuja Pops broilerinrintafileepaloja. Popsit ovat kypsiä, sopivasti chilillä maustettuja, joten ovat valmiita nautittavaksi lämmityksen jälkeen. Liha on takuuvarmasti kuumennettu vähintään 75 °C.

BROILERIN SISÄFILEE, KOKONAINEN

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja kokonaisia grillattuja broilerin sisäfileitä. Fileet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa, jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.

CHICKEN GOUJONS SOUTHERN FRIED

,

Pakkaus sisältää pakastettuja ja friteerattuja mustapippurilla maustettuja broilerin sisäfileitä. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa, joten Goujonit ovat heti valmiita nautittavaksi lämmitettynä.

CHICKEN GOUJONS

,

Pakkaus sisältää pakastettuja ja friteerattuja broilerin sisäfileitä. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa, joten Goujonit ovat heti valmiita nautittavaksi
lämmitettynä.

BROILERIN RINTAFILEE, KOKONAINEN

,

Pakkaus sisältää irtopakastettuja kokonaisia broilerin rintafileitä. Fileet valmistetaan tarkoin valvotuissa tuotantolaitoksissa,
jotka toimivat korkean kansainvälisen laatustandardin mukaisesti. Fileet on kypsennetty vähintään 75 °C asteessa. Tämän vuoksi vain kuumennus tarjoilulämpötilaan riittää.