NORVIDAN LIIKEIDEA

”Norvida on Pohjoismaiden johtava lihatuotteiden maahantuoja.  Meillä on erinomainen maine asiakkaiden ja kuluttajien keskuudessa, ja olemme johtava tekijä kaikilla markkinoilla, joilla toimimme.”

Tämä tarkoittaa sitä, että olemme asettaneet selkeät vaatimukset laadulle, etiikalle ja turvallisuudelle, joiden pohjalta me tarjoamme paloiteltuja ja valmisteltuja lihatuotteita laatutuottajilta kaikkialta maailmasta – Pohjoismaiden päivittäistavarakaupalle, suurtalouksille ja elintarviketeollisuudelle.

MEIDÄN VISIOMME

Meidän tuotemerkeillämme varustetut tuotteet takaavat korkean syöntilaadun, hyvän etiikan ja elintarviketurvallisuuden. Pyrkimyksemme varmistaa, että tuotteemme ovat järkevä ympäristövalinta, on myös ratkaisevan tärkeä silloin, kun valitsemme tuotteillemme alkuperän ja tuottajat. Tällä tavalla – ja olemalla aina valmiit vastaamaan asiakkaiden ja kuluttajien kysymyksiin – luomme turvallisuutta niille, jotka valitsevat meidän tuotteemme.

Läheinen yhteistyö selkeästi määritellyissä liikesuhteissa sekä tuotetoimittajien että asiakkaiden kanssa on kantava voima Norvidan toiminnassa. Valitsemme tuottajamme erittäin huolellisesti. Tunnemme heidät hyvin ja käymme jatkuvasti tekemässä laatutarkastuksia heidän luonaan varmistaaksemme, että omia ja asiakkaidemme laatuvaatimuksia noudatetaan poikkeuksetta. Jokainen vaihe dokumentoidaan tarkasti – tuotannosta toimitukseen ja Norvidan asiakkaille.

Norvida työskentelee pitkäjänteisen kasvusuunnitelman pohjalta tullakseen vielä paremmaksi yhteistyökumppaniksi resursseilla, joilla hoidetaan koko ketju raaka-aineiden hankkimisesta tuotteiden kehittämiseksi sopiviksi teollisuudelle, suurtalouksille ja kuluttajille.

TOTEUTAMME LIIKEIDEAMME JA SAAVUTAMME PITKÄJÄNTEISET TAVOITTEEMME:

  •  Kehittämällä tuotemerkkejä ja tuotekonsepteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa
  • Uskottavalla hinnoittelulla, joka yhdessä markkinoiden parhaiden ostojen, korkean tehokkuuden ja alhaisten maksuliikekustannusten kanssa muodostaa kannattavuutemme perustan
  • Pitkäjänteisellä kumppanuudella asiakkaiden ja tuotetoimittajien kanssa selkeästi määritetyissä liikesuhteissa
  • Osoittamalla näkyvästi kunnioitusta eläinten hyvinvointia ja valmista tuotetta kohtaan, sekä toimimalla erittäin eettisesti sekä ajatusten että tekojen tasolla
  • Olemalla houkutteleva työnantaja